VANDUTA SI FURATA

Voi spuneți că mă taxați, eu spun că mă furați !

Autor: Manole Marius

Cui îi pasă că CFR marfă se privatizează? Că ne conduce USL sau PDL? Că Oltchim e pe ducă? Că Poșta Română e facută poștă? Ai ridicat mâna și nu ești angajat în cele de mai înainte? Ești un dobitoc. Empatizezi cu mulțimea proastă ce vociferează aiurea, mânată de presa manipulatoare. Dacă ai servici la patron, sau poate chiar ești patronul ăla mic care aleargă mai mult decât angajații, universul tău este casă-servici-piață-copii-bucătărie-cină-somn.

Ești manipulat prin frica pierderii locului de munca, frica nesiguranței pe stradă, frica de conflict, frica de eșec. Echilibrul vieții tale este rupt o dată pe lună, atunci când îți vine întreținerea sau rata la bancă. Înjuri și plătești și îți vezi mai departe de casă-servici-piață-copii-bucătărie-cină-somn.

Habar n-ai că tu ești România. Esti vândută pe miliarde ca o curvă ieftină, frumoasă și proastă rușilor, sub formă de fier vechi (Mechel), gaze, petrol (KazMunaiGaz, Lukoil, OMV Petrom), energie, aluminiu (Alro) etc. Occidentul te mângâie pe cap ca un pedofil și îți dă bomboane. Între diverși clienți, ți-o mai trag și proxeneții autohtoni din guvern sau parlament, pe nimicuri de milioane sau mii de euro. Proxeneții autohtoni ies în lume special la agățat clienți: ”Hai străine să-ți dau o țară ieftină, drăguța! Se numește România! ”

Din punctul meu de vedere, România nu e de vânzare. Petrol nu, gaze nu, aur nu, ape nu, aer nu. Ce aș vinde imediat, chiar și cu forța? Chiar forța de muncă.

România merită să vândă forță de muncă multă și ieftină fiindcă chiar așa e: prost calificată. De pe băncile școlilor ies doar vite fără bac sau cu bac profesional (ce dracu o mai fi ăla), un alt fel de vită incapabilă cu diplomă. Aș spune fără menajamente: la arat cu ele. Dacă aduc României un beneficiu când sunt înhămate la plugul investitorilor multinaționali, atunci să le mai tragem un bici. Bici pe spatele bolnavilor închipuiți ieșiți la pensie pe caz de spagă/boală. Bici pe spatele celor care au diplomă de facultate dar nu știu să se încheie la șireturi. Bici pe spatele țăranilor care au pământ și nu îl muncesc.

Obediența românilor față de mulgatorul de orice nație a de apreciat. Românul nu se revoltă împotriva celui care îl fură, ci împotriva celui care îl pune la muncă.

Înjură italienii care i-au făcut fabrici de confecții, unde a angajat toate căzăturile de la bac să coase nasturi. Româncele cu fițe de primadone, nemulțumite ca croitorese dar cu experiența multiculturala cer salarii mari sau își dau demisia din fabrica italianului și, ghici? Pleacă în Italia la produs.

Celorlalți nu le place agricultura și posibilitatea de a avea inițiativă ca proprietari sau fermieri. Pleacă în Spania să stea cu fundul în sus, să le-o tragă patronul spaniol toată ziua la adunat capșuni.

Românii sunt cei mai buni zidari din Anglia, Italia, Irlanda și Israel, dar casele lor cad la primul cutremur, iar zidurile a 50% din casele românilor sunt zidite din chirpici și pereții sunt lipiți cu balegă de cal. Românul pune marmură, rigips, gresie și faianță în castelele și vilele din occident în timp ce acasă la el se cacă în fundul curții într-o groapă săpată în pământ și se șterge la fund cu ziarul în miez de iarna, de-i clănțăne dinții în gură de frig pe veceu.

Românii câștigă olimpiade de informatică, sunt mari artiști, sunt directori în cele mai mari companii multinaționale, au IQ-ul până la cer, în timp ce sunt conduși de parlamentari idioți, hoți, mincinoși și pușcăriași.

Dacă tot sunt la momentul când pot spune orice, atâta timp cât e adevărat, aș spune că românul e prost că nu recunoaște că a mâncat 23 de ani de democrație de căcat plus 50 de ani de comunism de căcat. Putem spune că e suficient, sau să zicem ca e totul e un fel de magiun și îl putem mânca în continuare.

Eu unul m-am săturat, iar dacă ies în stradă ca bulgarii, la fel ca ei, nu îmi este de ajuns dacă o să cadă guvernul. Trebuie să cadă guvernul, parlamentul, taxele, birocrația, baroni, Antonei, Ponteni, Basei, PSD-ei, USL-ei.

Ce vreau? Cantitatea banilor este mai puțin importantă. Vreau un loc de muncă la patron, sau să-mi fac firmă, vreau siguranța zilei de mâine și să nu mai fiu furat.

Atenție politicieni: Voi spuneți că mă taxați, eu spun că mă furați !

 

 

SURSA ARTICOL

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/02/28/voi-spuneti-ca-ma-taxati-eu-spun-ca-ma-furati/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s