Bilderbergii monopolizeaza piata mondiala a aurului

Dolarul, izolat ca “un virus periculos”. Bilderbergii monopolizeaza piata mondiala a aurului

Recenta numire a Grupului Rothschild drept „consilier financiar” al companiei de exploatare a aurului Spanish Mountain Gold demonstreaza ca elita globalista a purces spre monopolizarea aurului.

 aur1 Dolarul, izolat ca un virus periculos. Bilderbergii monopolizeaza piata mondiala a auruluiRothschild a fost ales sa „dispuna” de aurul din Bancile Centrale ale lumii pentru a monopoliza „pietele emergente”, ca sa se tina sub control sistemul financiar cand banii de hartie se vor „dezintegra”.

Enorma retea globala pentru aur

Great coat of arms of Rothschild family.svg  300x268 Dolarul, izolat ca un virus periculos. Bilderbergii monopolizeaza piata mondiala a aurului

Familia Rothschild are blazon princiar

Grupul Financiar Global Rothschild are 900 de consilieri in 40 de tari si ofera „sfaturi avizate” guvernelor, corporatiilor, institutiilor, toate care conteaza ca „motorul” global sa mearga ca uns.

fratii rothschild 300x262 Dolarul, izolat ca un virus periculos. Bilderbergii monopolizeaza piata mondiala a aurului

Fratii Rothschild conduc finantele lumii de secole

Casa Rothschild are cea mai mare experienta, de secole, in domeniul aurului. Comitetul Director al companiei Spanish Mountain Gold, situata in British Columbia,  Canada, a insarcinat Grupul Rothschild sa „reevalueze optiunile strategice”. In iulie 2012, directorul de la Spanish Mountain Gold, Brian Groves, aprecia ca exploatarile companiei este „un proiect sustinut de o enorma retea globala”. Numirea Grupului Rothschild ca expert financiar nu a surprins pe experitii in globalizare. Se tot anunta de ani de zile strategia Bilderbergilor de a instaura o Noua Ordine Mondiala, in primul rand financiara, iar fara aur nu se poate „arde” valuta existenta azi pe piata. Iar familia Rothschild, fondatoare a grupului ocult Bilderberg, nu putea lipsi de la „festin”.

„Pietele emergente”, viitorii stapani

Multi economisti au prognosticat ca se va reveni la standardul de aur, banii tipariti dovedindu-si din plin efemeritatea. Acumularea masiva de aur manifestata acum de „pietele emergente” alese de catre elita pentru a fi noul motor financiar al lumii va fi redistribuita ulterior prabusii sistemului finaniciar actual acelor natiuni care sunt in „schema globalizarii”. Tarile care vor avea cea mai mare cantitate de aur vor fi in fruntea economiei mondiale. O prima analiza asupra pietei aurului a fost facuta deja de Edmond de Rothschild pentru ianuarie 2013: „Cererea de aur fizic a inceput bine la inceputul anului, cu cereri crescute din partea Chinei si a Indiei”. Pietele emergente! Ce „surpriza”! Baronul Benjamin de Rothschild declara din 2001 ca interesul familiei pentru China este enorm, aceasta urmand sa fie motorul economiei mondiale. Iau aurul „combustibilul”.  „Europa nu vinde rezervele de aur, care sunt mici in comparatie cu datoriile acumulate. Iar o parte din aceste rezerve oricum au fost puse gaj pentru imprumuturi”, scria in raport Edmond de Rothschild. „Stocurile nu o vor salva de criza!”

Dolarul, „un agent patogen”

Strategia Bilderbergilor pentru schimbarea sistemului financiar global urmeaza o cale „medicala”! Rezolvarea unei infectii este sa se izoleze agentul patogen, ca sa nu se mai raspandeasca, dupa care acesta este eliminat intr-un mod sigur pentru mediul respectiv. In economia globala, de ani de zile se anunta ca „agentul patogen” este dolarul american. Acele natiuni care s-au departajat mai repede de „virus” vor fi cele care vor conduce in Noua Ordine Mondiala. Natiunile care se vor lasa infectate, isi vor slabi „sistemul imunitar”, vor avea economii din ce in ce mai slabite si VOR FI IZOLATE de restul natiunilor prevazatoare, ca sa nu le infecteze din nou.

SUA risca sa ajunga in Lumea a Treia

China instaleaza deja platforme generoase pentru un nou sistem de comert, bancar si cladeste interconexiuni sanatoase. Parteneriatul Asiatic a exclus SUA din „schema”, ca masura profilactica. SUA au incercat, in contrapondere, sa alcatuiasca Parteneriatul Trans-Pacific, care includea Asia fara China! Embargoul stupid impus Iranului, o tara foarte bogata si cu resurse, a izolat si mai tare SUA din punct de vedere economic. Embargoul, adoptat si de Uniunea Europeana, a obligat tarile emergente sa continue relatiile comerciale utilizand aurul ca moneda de schimb, dand astfel o puternica lovitura marilor banci americane si britanice, care au recurs la „scheme toxice” ca sa continue afacerile cu Iranul. Dolarul se prabuseste, ceea ce poate trimite SUA in Lumea a Treia, cu revolte, chiar armate, din moment ce Administratia Obama nu reuseste sa impuna controlul armelor. De aceea China, corecta, deocamdata, in asumarea titlului de „motor mondial”, tot avertizeaza SUA sa dezarmeze populatia, dandu-i o sansa sa nu se transforme in camp de razboi intern. Intrucat actuala adminstratie nu intelege sa se supuna strategiei globaliste, iar Rezervele Federale ale SUA (Fed) continua sa arunce pe piata bonduri toxice si sa tipareasca bani de hartie, parteneriatul asiatic a inceput sa ridice ziduri in jurul SUA. La ultima intrunire a tarilor asiatice, din noiembrie, de la Phnom Penh, la care au participat 15 state asiatice, reprezentand jumatate din populatia globului, s-a decis un Parteneriat Asiatic care exclude America, izoland-o ca pe un virus.

Eurasia, sansa de salvare a Europei

Banca Centrala Europeana va fi izolata la fel ca Rezervele Fed , pentru a nu imprastia „virusul”, odata cu criza datoriilor din tarile sud si sud-est europene, insotita de toxicitatea banilor tipariti. Turcia va juca un rol important in strategia schimbarii sistemului financiar, fiind liant intre Europa si Asia. Deja investitiile majore in construirea de cai ferate intre Rusia, Germania si China, constructia de gazoducte care conecteaza Rusia cu Europa si cu Asia centrala arata unde vor fi zonele de comert liber ale viitorului. Yuanul chinezesc va fi moneda care va restabili echilibrul financiar. Au acceptat plati in yuani Brazilia, Rusia, Japonia si India. Cand intreaga platforma asiatica va fi guvernata de yuani, se va crea masa critica pentru eliminarea totala a dolarului. Acesta a fost in ultima vreme tinut pe linia de plutire de Arabia Saudita, care l-a pastrat ca moneda de plata pentru petrol. Insa si Arabia Saudita a acceptat in ultima vreme plati in alte valute, yuani, yenii japonezi, wonul coreean si chiar aur.

de Adina Mutar

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/live/dolarul-izolat-ca-un-virus-periculos-incendiar-bilderbergii-monopolizeaza-piata-mondiala-a-aurului-235492.html/#ixzz2KvOg13QZ

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s