Fundaţia FIII BRĂILEI este o sectă SATANISTĂ

Fundaţia FIII BRĂILEI este o sectă SATANISTĂ alimentată cu bani grei de lumea INTERLOPĂ

Fiii Brăilei, o aşa-zisă Fundaţie cu scopuri caritabile, apărută peste noapte în Brăila în preajma alegerilor locale, care vântură milioane de euro în tot felul de megaspectacole, campanii umanitare şi cadouri făcute mai mult sau mai puţin la vedere, este în realitate o sectă SATANISTĂ, în slujba MASONERIEI, alimentată cu bani grei de lumea INTERLOPĂ.

Pe lângă faptul că se evidenţiază încă din denumire ca o grupare Exclusivistă, în care au acces doar bărbaţii şi în care sunt încurajate orgiile homosexuale, Fiii Brăilei sunt în realitate FIII SATANEI, servitori ai Întunericului, implicaţi în ritualuri Sataniste dintre cele mai cutremurătoare.

Biblia, cartea de căpătâi a Creştinătăţii, ne avertizează că Satana se ascunde chiar sub ochii noştrii! Cine are ochi de văzut trebuie să vadă! În cele ce urmează, vă dezvăluim pas cu pas toate simbolurile satanisto-masonice, care se ascund chiar în sigla Fundaţiei şi care demonstrează legăturile strânse cu lumea Întunericului.

Este suficient să răsturnăm sigla Fundaţiei şi totul devine clar. Chiar ascunderea simbolurilor într-o siglă întoarsă demonstrează întoarcerea de la Lumină, la Întuneric. Vom lua rând pe rând elementele sataniste care apar aici şi le vom dezvălui semnificaţia malefică şi apartenenţa masonică.

PIRAMIDA NETERMINATĂ

Ochiul care vede tot – este ochiul lui Lucifer – cei care îl folosesc doresc să aibă control asupra banilor lumii. Este folosit în blesteme şi are un control foarte mare asupra psihicului! Emblema reprezintă întreaga corupţie a lumii.

Piramida neterminată indică mesajul că mai este de lucru. Toţi sataniştii îndrăgesc Piramida, pentru că reprezintă Treimea Păgână: Satan, Antihrist şi Falsul Profet. Folosesc această formă geometrică cu 3 laturi constant. Ochiul Atotvăzător este poziţionat deasupra simbolului tradiţional Masonic – ceea ce înseamnă ca Ochiul Atotvăzător controlează Masoneria.

PIRAMIDA ÎN 13 TREPTE … PLUS VÂRFUL

 

Piramida cu 13 niveluri reprezintă un simbol ocult masonic. Cele 13 niveluri înseamnă 13 paşi. Este o figură importantă în numerologia ocultă. Inscripţia „Annuit coeptis”, scrisă în latină, care înseamnă „Începutul a fost încuviinţat”, are 13 litere şi se referă la reuşita grupărilor conspirative de a pune bazele statului masonic.

Sigla electorală a candidatului Sergiu Diacomatu este încadrată exact într-o piramidă. Promisiunile sale electorale cuprind exact 13 proiecte = 13 paşi, plus unul care înseamnă continuarea proiectelor aflate în derulare.

Pe site-ul www.ordinedimalta.eu , Sergiu Diacomatu figurează ca fiind Cavaler de Malta,ceremonia de intrare în rândurile Masoneriei având loc pe 11 noiembrie 2009, la Hunedoara.

Foştii Mari Maeştri ai Cavalerilor de Malta, inclusiv Manuel de Fonseca, sunt cunoscuţi ca iniţiaţi ai tradiţiei templierilor. Potrivit  actualului Mare Maestru Suveran  al Ordinului Dragonului, Prinţul Nicholas de Vere von Drakenberg, care este  descendent direct al fondatorului Cavalerilor templieri, Godfroi de Vere de Bouillon, templierii au fost “un ordin satanic, ale cărui ritualuri includeau pruncucidere, homosexualitate şi vrăjitorie”.

Dovada ca Lucifer este zeul Masoneriei rezultă şi din scrierile Frăţiei Invizibile. A. Pike scrie în “Morals and Dogma” că Lucifer este “purtătorul de lumină” . Masonul Manly P. Hall spune că, odată ce masonul învaţă secretele breslei sale, “va poseda puternicele energii ale lui Lucifer”.

CRUCEA SATANICA

 

Crucea Satanică – întâlnim aici un dublu simbol satanist, care dublează forţa ocultă: Crucea Satanică şi Indicatorul “Black Mass” (Magia Neagră).

Crucea Satanică este reprezentată printr-un semn de întrebare întors invers, care minimalizează dominaţia lui Dumnezeu. Simbolizează puterea absolută a lui Lucifer. Este utilizată ca simbol al negaţiei creştinismului.

Indicatorul “Black Mass” (Magia Neagră), ironizează Magia Catolică (catholic mass).

Sub masca „libertăţii”, care reprezintă o anarhie oficială, sataniştii au pătruns în cercuri largi de tineri debusolaţi. Centre de racolare şi infestare a tinerilor din România se găsesc în Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava şi, mai ales, Constanţa.

S-au semnalat adunări cu sacrificii de animale cu o cruzime primitivă (pisici, câini, păsări – găini negre, ciori, bufniţe), profanări de morminte, disturgeri de cruci, orgii în cimitire. Adepţii fanatici ai lumii necurate se reunesc noaptea, la lumina torţelor, în jurul unor morminte ale unor foşti practicanţi ai ocultismului.

Cu faţa acoperită şi cu glugi negre pe cap, sataniştii se strâng în jurul ruinelor unor vechi capele mortuare. Aici taie gâtul unui pui de găină – de preferinţă cu penaj negru – şi lasă să curgă sângele acestuia într-un vas plin cu oseminte omeneşti, sustrase dintr-un cavou părăsit, şi ţărână luată de pe un mormânt proaspăt.

Manifestări de cruzime fără margini se întâlnesc şi în grupările interlope care finanţează această Fundaţie şi care produc bani din reţelele de prostituţie răspândite în toată lumea. Fete răpite şi obligate să se prostitueze, bătute, torturate, mutilate şi lăsate pradă câinilor sunt atrocităţile care stau în spatele milioanelor de euro aruncate în această campanie electorală.

FIII BRĂILEI NU ESTE O FUNDAŢIE, CI O FUNDĂTURĂ

 

Oameni buni cu frica lui Dumnezeu, luaţi aminte: Fiii Brăilei nu este o Fundaţie, ci o Fundătură, care amăgeşte suflete şi le pune în slujba Satanei.

Aveţi mare grijă la copiii voştrii care sunt atraşi în această lucrare a Diavolului.

Mare grijă la ce cadouri primiţi şi aduceţi în casele voastre cu sigla acestei secte Sataniste. Cu cât sunt mai strălucitoare darurile, cu atât Satana îşi face mai bine loc.

Viaţa ne învaţă că cele mai scumpe lucruri din lumea asta sunt cele oferite gratis, pentru ele plătim cel mai mult. Nimic nu este gratuit!

Nu vă lăsaţi amăgiţi! Nu uitaţi că Sataniştii stăpânesc spiritele rele, magia neagră şi vă pot tulbura minţile. Nu putem lupta cu aceste forţe nevăzute, dar ne putem feri din calea lor. Cu cât le ţinem mai departe de noi, cu atât suntem feriţi de forţele Întunericului. Biserica spune că cea mai mare rugăciune de contracarare a lucrării Satanei este Sfânta Liturghie.

Nu acceptaţi cadouri mânjite cu acte de cruzime fără margine. Gândiţi-vă că cineva a suferit pentru fiecare bănuţ de care îşi bat ei joc, organizând mega-spectacole, tapetând autocare cu feţele lor Satanice, împărţind mâncare şi făcând aşa-zice acte de caritate.

Biblia ne îndeamnă să fim buni, milostivi cu semenii noştri, să respectăm cele zece porunci din Vechiul Testament, să ne păzim de capcanele pe care ni le întinde Satana, să ne ferim de a ne scoate la lumină toată mizeria sufletească, să rămânem strânşi în jurul Credinţei noastre, să nu luăm Numele Domnului în deşert.

„Fie ca Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, să le îmblânzească minţile tuturor oamenilor”!

sursa articol http://ziarbraila.wordpress.com/2012/06/03/test2/

Satanistii vor legalitate si in Romania

Satanistii vor legalitate si in Romania
„Biserica Satanista” din Romania, care are 6.821 de membri, intentioneaza sa se inscrie la Secretariatul de Stat pentru Culte drept asociatie religioasa cu acte in regula. Satanistii romani au de partea lor legea cultelor, care le permite sa faca acest lucru, informeaza Libertatea in editia de luni.

In tara noastra, satanismul a aparut prin anii ’80, cand grupuri razlete de tineri teribilisti se duceau prin cimitire si aprindeau focuri. Dupa 1990, grupurile de satanisti s-au inmultit, dar s-au manifestat tot pueril, prin betii pe muzica rock in urma carora erau daramate „subversiv” crucile prin cimitire. Dupa 1995, in Romania a patruns masiv „Biblia Satanista” a lui Anton Szandor LaVey, iar unii tineri s-au apucat de magie satanista.

In 2002 erau deja bine organizati, lucru care le-a permis sa devina o comunitate religioasa cu site oficial pe Internet, sub titulatura Biserica Satanista. Aici poti cere sa devii membru, iti poti posta poza, poti sa te informezi si sa fii activ din punctul de vedere al acestei religii. Exista si intruniri in carne si oase, cum sunt cele de pe faleza din Constanta sau intr-un loc numit „Baza” din Braila. 

Recent, comunitatea „Biserica Satanista” s-a gandit sa-si oficializeze existenta printr-un document emis de o institutie guvernamentala (Secretariatul de Stat pentru Culte). „Ideea a existat de mult, dar aveam o problema cu dovada ca functionam de 12 ani in Romania. In fapt, avem deja o asemenea vechime, dar nu si dovada palpabila. Dar o vom avea. Daca lucrurile merg bine, avem suficienti membri sa ne inscriem ca si asociatie religioasa, iar mai tarziu ca si cult”, a declarat pentru Libertatea „Leviathanul”, unul dintre editorii site-ului si conducatorii ‘Bisericii Sataniste’ din Romania.

Biserica Ortodoxa, prin vocea purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica nu vrea sa faca nici un comentariu fata de demersurile satanistilor. „Nu este treaba Bisericii ce vor ei sa faca. Nu avem nimic de comentat”, a declarat parintele Stoica pentru Libertate

sursa

http://www.ziare.com/stiri/ancheta/satanistii-vor-legalitate-si-in-romania-219415

===============================================================

Comentariul meu

Am pus acest articol pentru ca m-am saturat sa fiu amenintat de aceste specimene membri ai bisericii sataniste din Braila. Asa ca daca vor publicitate le fac eu.Aduc si dovezile:

hexen
hexenoxaar@gmail.com
79.116.99.33
Înscris în 2012/12/30 la 1:14 am

pregateste-te ganganie, venim!

IP Address: 79.116.99.33
ISP: Rcs & Rds S.A.
Region: Braila (RO)

==================================================

dorian
dorian70@gmail.com
79.116.106.118

daca te mai bagi aiurea in lucruri ce te depasesc, iti iei adio de la blog si nu numai. rezuma-te la ortodoxie pe viitor daca vrei sa mai ai unde sa scrii. esti un om solid cu doi copii, fost paznic si alte meserii, divortat. stim cum arati si cine esti. asculta sfatul meu si ramai la scrisul despre religie.

Înscris în 2012/12/23 la 2:30 am

ia pula-n gura si fute-o pe ma-ta moarta. taranoi dobitoc. pacat de copiii tai ca au un asemenea tata dar gandesc pozitiv, poate-ti pun perna pe fata cand dormi.

Country: Romania ro flag
State/Region: Braila
City: Braila
Latitude: 45.2667  (45° 16′ 0.12″ N)
Longitude: 27.9833  (27° 58′ 59.88″ E)
Anunțuri

2 responses to “Fundaţia FIII BRĂILEI este o sectă SATANISTĂ

  1. ai invatat si tu ma ratatule sa iei ip-ul copy/paste sa-l dai pe google? hahaha.
    articolele astea or sa te coste scump. mai ceva decat sa-ti vinzi rinichiul. trebuie sa te leprezi de evreul caraus de cruci.
    in curand…

    • O sa sfarsiti ca aia din articolul ultim, luati si cititi mai pustilor.Pacat de voi ca va nenorociti cu drogurile.Dar e alegerea voastra.
      Lui Satana nu-i pasa de voi sper sa va treaca nebuniile astea de adolescenti pana nu va rapeste sufletul.Daca ma mai deranjati fac un blog special asa ca vedeti-va de copilarie . E destul rau in lume voi suteti copii teribilisti am fost si eu da mi-a trecut.Nu va da voua prin cap cate rele am facut si nu era nevoie sa fiu satanist.Nu e gluma tot ce faci rau se intoarce impotriva ta am simtit-o pe pielea mea.Tu nu erai ma nascut cand dadeam eu copy/paste va prostit foamea mai copii va cred… in curand o sa mancam caini si sobolani si voua va arde de satanism.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s