Miscarea Killuminati

Miscarea Killuminati ( Hip Hop Impotriva Imparatiei Antihristice ) Miscarea Killuminati

“Killuminati” este un concept iniţiat de rapperul 2PAC pe ultimul său album “The Don Killuminati: The 7 Day Theory”. Rapperul făcea referire la societatea secretă ce conduce lumea, numită “Illuminati”, inventând un cuvânt ce defineşte o persoană ce militează împotriva acestei societăţi secrete (Killuminati).

Miscarea Killuminati – Manipularea maselor

 

Anunțuri

5 responses to “Miscarea Killuminati

 1. Sa presupunem ca dupa acest video, o persoana anume se „trezeste” la realitate.Dorinta lui este de a trezi si alte persoane din jurul lui.Stiti ce o sa zica ceilalti?”O iei razna! Totul e porcarie”.Chiar si eu de multe ori am incercat sa le introduc anumite idei catorva persoane dupa ce-am vizionat „Ingerul digital” explicandu-le ca nu trebuie sa acceptam implantarea acestui chip sub nicio forma.Acelasi raspuns.Cred ca lumea e prea oarba si prea preocupata de ce se intampla in jurul lor ca sa mai dea atentie acestor lucruri.Am doar 17 ani si singurul lucru pe care-l pot spune este „Doamne ajuta si lumineaza-i pe cei orbi”.

  • Stimata domnisoara trebuie luptat cu armele diavolului el isi face propaganda lui noi pe a noastra.Dumnezeu nu are nevoie de ajutorul nostru e hazliu sa credem asta insa vrea activitate sa facem si noi ceva chiar daca uni sunt foarte somnorosi.Le batem clopotul pana se trezesc.Am si eu copii nu vreau sa le spele creierul acesti ucigasi de oameni .Voi sunteti o generatie virusata prin toate mijloacele media astea pentru a deveni roboti sau sclavi cum vreti sa o luati.Asa ca voi cei treji luptati fiecare acolo unde va aflati asa vom dovedi ca ne iubim umanitatea si chipul lui Daumnezeu din noi.Suntem fii si ficele lui Dumnezeu chiar dumnezei dupa dar un suflet este mai mare si mai valoros ca soarele de pe cer.Satana vrea sa ne simtim mici si ne uraste pentru ca-i luam locul care si la pierdut din mandrie.Eu lupt tu lupta toti sa luptam sa ne luam raiul inapoi ca al nostru este!

 2. Salut, ma bucur ca mai sunt credinciosi printre noi… eu as vrea ca toti credinciosii sa ne unim sa ne facem un sistem al nostru propriu, sa ajutam sa inaintam sa doboram ce trebuie sa doboram.
  In principiu trebuie sa ne adunam si sa vorbim despre ce se intampla… Nu avem alta scapare. Din pacate asta e singura.

  • Toti crestini ortodocsi ar fi ideal sa fim uniti va veni si vremea cand Dumnezeu ne va strange pentru a rezista vremurilor si atacurilor dusmanilor nostri vazuti si nevazuti.Acum lupta se desfasoara idividual sau in grupuri mici fiecare acolo unde se afla.Aici ne putem inca exprima gandurile si ca fiecare sa stie ca nu este singur.

   • trimite-mi te rog un email cu id-ul tau de skype/messanger/gmail sau facebook
    Pentru a te intreba unele chestii 😀

    Mersii mult..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s