DESPRE DIMENSIUNEA RAZBOIULUI NEVAZUT DUS IMPOTRIVA OMENIRII

DESPRE DIMENSIUNEA RAZBOIULUI NEVAZUT DUS IMPOTRIVA OMENIRII DE CATRE OCULTA , SI DESPRE RAZBOIUL TOTAL CE VA VENI…!  

 

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:

http://www.healthfreedomusa.org/?p=563

    Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite05.htm

         Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice. Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii din mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate”. Acestea au fost deja implementate si testate in China , unde functioneaza perfect.

      Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania , au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.. Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc. DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri .

     Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie impotriva s ana tatii, libertatii si in final, a existentei umane. Am prezentat global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Revenim la Romania . In Romania , bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA! Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:

 1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi) 
 2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
 3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
 4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale!

   Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara , mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD iar noi, numai 20? 6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date 7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; deasemenea, sa se publice o lista cu ce-bani-se-dau-cui? Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman. In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea. Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra virtual in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama.. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului). Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere! Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI. Nu numai aceasta, dar imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii: – banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania – cresterea taxelor, TVA, impozit profit – reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului – obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman) – obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot – implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani – obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia , Austria si Germania ) Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7322446344238270341

Daca nu credti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania . Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale. Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI? Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Daca nu vrea, va fi fortat de popor, ca si guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA:

http://www.itnsource.com/shotlist/RTV/2009/02/11/RTV249809/

    Trebuie sa o facem inainte ca sa ne falimenteze! Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata

Acest articol apartine blogului Secretele Sistemului

 

Reclame

One response to “DESPRE DIMENSIUNEA RAZBOIULUI NEVAZUT DUS IMPOTRIVA OMENIRII

  1. Aparentele inseala. Nu este suficient sa cunosti religie sau sa crezi ca logica ta este corecta, mai este nevoie si de alte informatii care ar putea schimba esential optica autorului. Cu cat diversitatea se va pastra cu atat mai sigur va fi viitorul pentru specie. Nu avem nicidecum dovezi de rea credinta din partea organizatiilor masonice (in text sunt definite drept „oculta”). Este posibil sa fie unii de rea credinta, este posibil ca pacatele lumesti sa ii indemne pe unii la crima in masa, exista teorii care imping la depopulare (toate avand originea in celebra lucrare a lui Malthus), ori la controlul nasterilor pentru a pastra un nivel acceptabil al resurselor pe cap de om. Exista si interese religioase intr-o lume tot mai secularizata in care cultele incearca sa creeze curente de opinie care sa le readuca in centrul interesului public. In cele mai multe cazuri lacomia se gaseste la baza tuturor curentelor de opinie. Sa fim prudenti cu aparentele si sa cautam cat mai multe informatii certe si convingatoare. Spre exemplu, zilele trecute, banca nationala s-a laudat asupra felului in care a folosit banii imprumutati. I-a imprumutat cu o dobanda mult mai mare bancilor comerciale, iar diferenta a mers la bugetul statului. Simplu ! Bancile comerciale au imprumutat banii mai departe, cu o dobanda si mai mare catre populatie si firme si s-au ales cu profit din care au platit impozit la stat.Cat timp se va proceda asa, nu avem de ce ne teme. Daca insa BNR va folosi banii sa sustina cursul, atunci vom avea o problema pentru ca returnarea lor va trebui facuta de noi. In privinta controlului asupra populatiei globului, aceasta dorinta a existat intotdeauna, asa s-au creeat statele, asa s-au creeat imperiile. Nimic nou si nimic mai amenintator ca in trecut. Acestei tendinte i -s-a opus o singura forta, dorinta de libertate a omului, dorinta de a fi diferit, dorinta de a fi el insusi si de a gandi si actiona dupa propriile interese, nimic altceva. Chiar si in asazisa „oculta” sunt oameni care au interese individuale si asta ii va face mereu sa se insele intre ei, interese nationale, interese de grup, interese religioase, etc… lumea va merge inainte, chiar daca cu unele pierderi si poticneli… In privinta mult discutatului chip de identificare, acesta nu se va implanta persoanelor ci doar cardului de identitate. Poate fi suparator ca autoritatile sa priveasca un ecran si sa vada cine merge pe strada si ce antecedente are, dar este prematur sa ne temem de asta. Exista alte cercetari mult mai periculoase privind undele craniene. S-a ajuns atat de departe incat chiar se pot citi gandurile si se poate influenta starea de spirit de la distanta. La ce ar mai folosi chipul ? in legatura cu vaccinurile sunt inclinat sa cred ca mai degraba lipsa vaccinarii ar putea fi o politica de depopulare. Cunoscand procedurile de aprobare ale FDA ma indoiesc ca cineva ar putea pastra un secret monstruos fara ca altcineva sa se imbogateasca facandu-l public. Deh, economie de piata…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s