Marea facatura

5 dovezi că sinuciderea lui Adrian Năstase e făcătură

 

1. Nu există împușcătură. Fără împușcătură, adio sinucidere.

 • In jurul casei lui Adrian Năstase se aflau peste o suta de persoane: reporteri, cameramani, șoferi, sau simpli gura casca. Nici unul n-a auzit vreo împușcătură.
 • Cel puțin 10 camere de filmat au înregistrat in permanenta si au transmis in direct ore in sir. Cameramanii erau cătarăți pe gardul lui Adrian Năstase, la numai câțiva metri de locul unde se afla el. Totuși, in nici o înregistrare nu se aude vreo împușcătură. Nici unul din milioanele de telespectatori care urmăreau scena la televizor n-a auzit nimic.
 • Revolverul Smith & Wesson 38 Special e una din cele mai puternice arme de mână. Produce un zgomot de 140-170 decibeli, care se aude la doi kilometri. Orice zgomot de peste 90 de decibeli provoacă surzire temporară si rău fizic. Daca tragi intr-o camera închisa cu un 38 Special, zgomotul e similar cu o explozie. Nu contează ce termopane chinezești avea Adrian Năstase, pentru ca zgomotul împușcăturii ar fi trecut prin pereți si s-ar fi auzit in toata clădirea si in împrejurimi. Conform declarațiilor Politiei, care a spus ca fostul premier a scos arma de sub o carte, pistolul nu avea nici un amortizor.
 • Explicațiile Politiei sunt confuze: se spune ca s-a tras ba unul, ba doua cartușe si nu se explică clar ce rol a avut polițistul prezent in cameră.

2. Lui Adrian Năstase nu i s-au acordat îngrijiri medicale după “sinucidere”.

 • Deși abia își trăsese un glonț in gat si ar fi trebuit sa aibă hemoragie, fostul premier nu a primit nici un fel de transfuzie până la ambulanță si nici in drumul spre spitalul Floreasca.
 • Singurul ajutor dat de medicii din ambulanță, a fost pansamentul cu celebrul fular Burberry.

3. Declarațiile medicilor au fost contradictorii.

 • Imediat după sosirea la spital, medicii au ieșit si au declarat televiziunilor ca împușcătura a provocat doar o zgârietura minoră si ca principalul pericol pentru Adrian Năstase ar fi un…infarct. Așa s-ar fi explicat lipsa transfuziei si bandajul cu fular, imediat după împușcătură.
 • A doua zi însa, după ce opinia publica si-a exprimat îndoiala asupra sinuciderii, povestea s-a schimbat total: cică glonțul ar fi intrat prin gât, ar fi ieșit prin mana si ca s-ar fi înfipt in ușa. De asemenea, s-a spus ca Adrian Năstase ar fi fost trimis la Terapie Intensiva si operat. In acest caz însa, nu se mai explică neglijența medicilor de pe ambulanță.
 • Chiar si avocatul lui Năstase recunoaște ca un revolver 38 Special iți zboară capul, daca iți tragi un glonț in gat. El uită însa realitatea: Năstase a scăpat doar cu “o zgârietura la gât”, conform medicilor. Așa ceva e imposibil.

4. Adrian Năstase a fost îngrijit numai de medici PSD-iști, implicați in scandaluri de corupție:

 • Daniela Bartoș, fost ministru PSD al Sănătății, fost deputat PSD, implicata in dosarul “Steriletul”, in care seful ei de cabinet a fost acuzat de corupție.
 • Mircea Beuran, fost ministru PSD al Sănătății, seful Clinicii de Chirurgie de la Floreasca, a fost acuzat de plagierea unor ghiduri pentru studenți. In urma scandalului, lui Beuran i-a fost desfăcut contractul de munca de la Spitalul de Urgenta, fiind suspendat si de la Universitatea de Medicina si Farmacie.
 • Șerban Brădișteanu, fost senator PSD, acuzat ca a primit mita patru milioane de euro, in conturile unei firme offshore pe care o deține in Insulele Virgine Britanice, in schimbul achiziționării de aparatura medicala supraevaluata pentru penitenciare.
 • Nici un medic independent nu l-a văzut pe Adrian Năstase si nu a confirmat existența rănii.
 • Raed Arafat, chestionat de un post TV imediat după aflarea știrii cu sinuciderea, a infirmat existența unei tentative de sinucidere.

5. Ministrul de Interne Ioan Rus știa de sinucidere, dar n-a făcut nimic s-o oprească.

 • Ministrul de Interne, Ioan Rus (PSD), spune ca Adrian Năstase l-ar fi anunțat in jurul orei 17:00 ca vrea sa se sinucidă.
 • Deși pretinde ca era îngrijorat, l-a lăsat singur pe Adrian Năstase timp de 6 ore acasă, cu 21 de arme de foc la dispoziție, fără sa trimită imediat un echipaj de politie.
 • Abia după 6 ore a trimis politia si ambulanta.
 • In mod inexplicabil, deși amenințase cu sinuciderea, Adrian Năstase a așteptat cuminte acasă ore in sir, fără sa facă nici un gest.
 • Abia după lăsarea nopții, când a sosit ambulanta si televiziunile au început sa transmită in direct, s-a decis sa facă gestul. Dar chiar si atunci, a avut grija sa o facă in prezenta unui polițist.

Concluzie: Adrian Năstase a făcut circ, la audiență maximă.

 • Ca pe orice infractor, l-a apucat boala, chiar înainte sa meargă la pușcărie. Ba cu împușcătura, ba cu infarctul, ba cu zdruncinarea nervoasa.
 • Daca fugea in străinătate, își recunoștea vinovăția. PSD-ul se făcea de rasul lumii, chiar înainte de alegeri.
 • Cu sinuciderea însa, cerșește mila publicului si se da victima.
 • Dovada ca spera sa câștige voturi sunt chiar declarațiile lui Victor Ponta, pe treptele spitalului Floreasca, ca si tot circul mediatic de a doua zi, cu fiul lui Năstase.
 • Năstase nu vrea doar sa scape de pedeapsa, ca orice escroc mărunt. El vrea ca PSD-ul sa câștige alegerile si ca pedeapsa sa-i fie ștearsa de tot. Deși toata Europa știe cat a furat, el vrea sa fie curat si spălat, ca un nou născut. Ba chiar ar vrea ca judecătorii care l-au condamnat, sa fie ei înșiși condamnați.

Ca sa înțeleagă toata lumea cine e stăpân in România.

Citește și:

Mițo, mă omor! Nu te omorî, Adriane, c-amețesc!

Adrian Năstase la pușcărie!;

sursa

http://capitalismpepaine.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s