CONTROLUL ABSOLUT

        Pentru prima data in istorie,a putut fi stabilit numarul locuitorilor unui oras ,datorita imaginilor obtinute de satelitiii de pe orbita.Acest eveniment face parte dintr-un (asa-zis) proiect care are ca scop perfectionarea preciziei interventiei medicale in zonele intinse afectate de cataclisme si catastrofe.

  Prin analiza imaginilor obtinute de la sateliti a zonelor lovite de catastrofe naturale,razboaie sau molime,se va putea numara mai usor numarul celor care vor avea nevoie de ajutor.”Numarul unei populatii este intotdeauna important,indiferent de ce facem” spune Ruby Siddiqui reprezentant al organizatiei Medicins Sans Frontières.”Este necesar sa realizam un plan al dimensiunii interventiilor si modalitatile in care vor avea loc acestea.Iar acest lucru nu este posibil fara sa stim numarul populatiei“.

Asadar,se mai face un pas catre CONTROLUL ABSOLUT al populatiei lumii.Sub pretextul necesitatii absolute de a detine o astfel de tehnologie pentru a interveni in urma dezastrelor,Sistemul,Ochiul Atotvazator, isi mareste capacitatea de a urmari si observa TOTUL

Sursa: Secretele Sistemului

Reclame

One response to “CONTROLUL ABSOLUT

  1. Eu ştiam că ochiul atotvăzător este simbolul lui Dumnezeu Tatăl. Altfel nu-mi explic de ce se află pe troiţe şi tavanele bisericilor. Constat că şi-a schimbat proprietarul.

    Cât priveşte numărarea cât mai exactă a populaţiei pentru a putea interveni în caz de nevoie, aceasta se practică de mult timp la animale ameninţate cum sunt tigrii sau urşii. Din fericire pentru aceştia, i-a lăsat Dumenezu fără minte prea multă şi prin urmare, şi imaginaţia le lipseşte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s