Galerie

Unul din obiectivele principale ale Ocultei,este distrugerea spirituala a oamenilor.

CAMPANIA OCULTEI DE DEFAIMARE A PERSONALITATILOR ISTORICE CARE AU CREAT “FRUMOSUL” !

Unul din obiectivele principale ale Ocultei,este distrugerea spirituala a oamenilor.Pentru atingerea acestuia ,pe langa altele,se urmareste distrugerea imaginii unor personalitati care au contribuit la slefuirea sufletului uman de-a lungul istoriei.
     De exemplu William Shakespeare,autor a caror opere stau la fundamentul literaturii romantice universale.

    De cateva decenii insa au aparut fel de fel de zvonuri,printre care si teoria cum ca Shakespeare defapt nu a existat niciodata…Mai mult decat atat,s-a spus chiar ca acesta a fost un analfabet,betiv si afemeiat! Iata deci confirmarea ca Oculta lucreaza neincetat.Minciunile si manipularile s-au oprit totusi la stadiul “Shakespeare este un impostor.Lucrarile sale apartin defapt lui Francisc Bacon…sau …lui Christopher Marlowe..etc.etc” . 

    Putem continua aici chiar cu numele simbolului Crestinismului,Iisus Hristos,a carui imagine a fost defaimata pana la punctul in care s-a spus chiar ca acesta a avut legaturi sexuale cu Maria Magdalena sau ca ar fi mort si ingropat in unul din grotele din Israel.Lista poate continua cu Socrate,Michelangelo sau Dostoevsky sau chiar Alexandru cel Mare,despre toti spunandu-se ca au fost gay,sau mai pe romaneste poponari. Personajul insa asupra ne vom opri este Leonardo da Vinci.

    Pictor al Renasterii tarzii, poet, designer, arhitect si inventator, Leonardo da Vinci (1452-1519) este renumit pentru picturile sale precum Cina cea de taina si Mona Lisa, numind doar doua capodopere ale sale. Prin arta sa, Leonardo da Vinci a infatisat complexitatea si perfectiunea formei corpului omenesc. A vrut ca prin matematica, stiinta, muzica, vopsea si poezie sa reprezinte o contopire a ambelor laturi ale Omului – umanitatea si divinitatea. Speculatiile despre sexualitatea lui Leonardo da Vinci au inceput cand el avea varsta de 24 de ani, cand a fost arestat in baza acuzaţiilor de sodomie, o infracţiune grava in Florenta secolului al XV-lea. Nici un martor nu a sprijinit afirmatiile aduse lui da Vinci, conform carora acesta a avut relaţii sexuale cu un model masculin de saptesprezece ani, prin urmare, acuzatiile au fost retrase. Desi acuzaţiile privind homosexualitatea lui Leonardo da Vinci nu au fost niciodata dovedite, zvonurile au continuat să circule printre cei care au analizat portretele realizate de catre da Vinci tinerilor baieti, datorita portretizarii unui Ioan efeminat in Cina cea de Taina, dar si pentru faptul ca nu a avut sotie si copii, insa a avut mai multi protejati, tineri de sex masculin. După audieri, Leonardo a pastrat viata sa personală extrem de ascunsa. In acele vremuri, zvonurile nefavorabile sau parerea publica negativa ar fi fost in detrimentul carierei unui artist, precum da Vinci, care era dependenta de sprijinul financiar al sponsorilor si al Bisericii. Astazi, am ramas cu o simpla speculatie cu privire la sentimentele de iubire ale lui Leonardo da Vinci fata de persoanele de acelasi sex, la felul in care acestea au fost exprimate in viata personala si in arta sa.
    Din pacate ,multi dintre noi cadem zi de zi in plasa Ocultei si ingeram manipularile care circula in presa internationala…

 

Sursa: Secretele Sistemului

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s