TURNUL BABEL REVINE

MAI MULTE LIMBI O SINGURA VOCE

“Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostrii si cu acceptul nostru.Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu asa zisii “politicieni” corupti.
Vrem sau nu, ne opunem sau nu, in final Europa va fi cucerita.
Ce se intampla? Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?
Uniunea Europeana este un proiect conceput inca de la inceputurile sale ca promovand interesele unei elite industrial/financiare in asa fel incit sa „scape” de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da friu liber acestor interese industrial-financiare.

In anii 1980 Consiliul Europei a pus in circulatie un afis interesant, infatisand Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran). O macara in jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul „Mai multe limbi, o singura voce”, completeaza imaginea.

Semnificatia este cat se poate de clara: construirea unui nou turn Babel a inceput in forta.
Babel era un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false.
Însă Dumnezeu, (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile și a împrăștiat oamenii pe tot Pământul).
Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si in el se gaseste acum Parlamentul Europei, Cladirea a fost inaugurata in 1999.

Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus.
Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se infrupte din nurii printese feniciene Europa. Ca sa ii intre in gratii, el s-a transformat intr-un taur de o frumusete rapitoare si a ingenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat in apa, a inotat pana in insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa.

“Cine nu-și cunoaște istoria, riscă să o repete”.

Pentru cei avizați, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei și nașterea modernă a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seducția și violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa prințesă feniciană Europa. Astăzi, aceleași metode – secretomania, dirijismul dim umbră și violul conștiințelor-, sunt utilizate de “arhitecții” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent și a-l face să cadă în brațele celui care va fi echivalentul contemporan al tatălui păgân al zeilor antici.
Semnificatia statuii este urmatoarea:
– populatia vede o Europa frumoasa si mandra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
– de fapt taurul il reprezinta pe ZEUS (masonii) care prin minciuna si inselatorie pun mana pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat in comunitate).
UE, cel mai “grandios” și mai “democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, așa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbră, edificiul european.

Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc.
Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorative pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.

DEJA TOATE ACESTEA SE INTAMPLA

Europa nu a putut fi cucerita prin razboi dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare.
Enorma presiune financiara la care este supusa Romania in momentul de fata nu are alt scop decat cucerirea ei.
Cand nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de invatamant si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit.
Traian Basescu stia acest lucru in momentul cand Romania semna acordul cu FMI. In mai 2010 referindu-se la programul FMI, Basescu declara: “Traian Băsescu: Acest program ne menține suveranitatea. Țările care sunt în mare dificultate financiară, cedează mare parte din suveranitate.”
In iulie 2010 “Angela Merkel propune ca tarile membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea.”
Deci intai ne indatoreaza prin acordul cu FMI fluturand ideea ca luam imprumut ca sa putem plati pensiile si apoi ne preiau suveranitatea si tara va fi practic condusa de “investitorii care vor cumpara obligatiunile statului respectiv”.
Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene:
“Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
SISTEMUL este atat de bine conceput incat s-a gandit si la cei saraci, la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE in paduri, sa evadeze si sa fuga de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede ca nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, peste din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestieretc, rasina, etc., iar recoltarea lor constituie contraventie si se pedepseste. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata in Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).
– Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata).
– Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei.
– La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri.
– Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cat mai usor catre cei ce vor conduce in final intreaga lume, este necesar ca statul sa fie cat mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive in sistemul bugetar, de vanzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, invatamant, sanatate, etc.
Toti conducatorii pe care i-am avut de la asa zisa Revolutie incoace ne-au tradat si ne-au vandut.
Argumente referitoare la cele prezentate mai sus incep sa vina din ce in ce mai multe si intr-un ritm accelerat, ceea ce inseamna ca am intrat deja in zona periculoasa in care destinele noastre ale fiecaruia vor fi pentru un timp in mana celor care fac aceste jocuri si noi nu avem cum interveni.
Trecerea aceasta fortata prin tumultul istoric pe care il traim se va lasa si cu victime colaterale, asa ca cine rezista si scapa e bine, iar cine nu…asta e…
Lupta impotriva populatiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical.
Scopul final este reducerea populatiei globului sau inrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogati care vor conduce lumea si restul popuatiei vor fi saraci si supusi) si instaurarea Noii Ordine Mondiale in care un Guvern Mondial unic va conduce si controla toata planeta.

In mod normal informatiile probate si argumentate, prezentate mai sus, precum si o multime de alte informatii de acest tip, ar trebui sa reprezinte stiri de prima mana pentru mass-media. Si totusi televiziunile si presa in general nu sufla o vorba despre aceste lucruri. Nici macar sa fie prezentate ca fapt divers sau curiozitati. Nu v-ati intrebat de ce?

Populația este masiv dezinformată prin mass-media.
Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor. 

Intemeierea Uniunii Europene prin frauda.

Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operațiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii.
Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care au interpretat magistral commedia dell’ arte pusă în scenă în capitala Italiei.
Dezvăluirile șocante făcute de unul dintre protagoniștii ceremoniei desfășurate la 25 martie, 1957, au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce văd în proiectul construcției europene materializarea unei utopii pentru subiecții expuși consecințelor acesteia.
Existența atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero și până în prezent de fraude, conspiraționism și eludarea regulilor democratice naște în mod legitim următoarea întrebare: ce forțe se află la cârma proiectului UE și ce scopuri sunt urmărite?
Un posibil răspuns la această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit căruia, pentru a înțelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în considerație fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societăți secrete”, apărută la editura Planeta, 2005, Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene.
Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că “proiectul Constituției Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost președinte al Franței în perioada 1974-1981, președintele Convenției Europene care a redactat textul tratatului constituțional – n.a.), că “masonii controlează Internaționala Socialistă și s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” și că aceștia exercită “o influență masivă în lumea comunicațiilor și în special în educație, justiție și forțele armate.”
Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE și-au găsit o confirmare si în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocuțiune rostită în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegație a Comisiei Trilaterale (organizație privată care grupează aproximativ 300-350 dintre cei mai influenți lideri politici și economici ai planetei), formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-președintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller și fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituții financiare ale lumii, GATT, FMI și Banca Mondială.
Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul și i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule președinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal și trebuie să vă pregătiți pentru aceasta.” Bukovsky nu și-a putut reține uimirea față de capacitățile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schițat. Cum de știa Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în următorii 15 ani? Și, surpriză, surpriză, cum de a devenit autorul constituției europene în 2002-2003? Iată o întrebare foarte bună. Miroase a conspirație, nu-i așa?”
În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică europeană.
Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiției, Libertății și Securității, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator.
În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialiști și ecologiști, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmația făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziția furibundă a majorității Parlamentului European, care a amenințat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, și se părea că toate controversele vor fi date repede uitării.
Înainte însă de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenență la o societate secretă. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul creștin-democrat a afirmat:” Sper ca audierile lui să meargă bine și nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiași injustiții care mi s-a făcut si mie”.
Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfășurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcționează instituțiile europene este “Afară cu creștinii, înăuntru cu francmasonii”.
Declarațiile lui Buttiglione au atins un subiect tabu în mass-media oficială, deși la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adică a acelor realități pe care toată lumea le cunoaște, dar aproape nimeni nu vorbește în public despre ele.
Cu alte cuvinte, marea “taină” a procesului de construcție a Europei Unificate este paternitatea sa masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecții din umbră ai edificiului UE.
În schimb, la nivelul maselor, cărora li se inculcă versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea puține despre faptul că proiectul Europei unite datează încă de la mijlocul secolului XIX.

 

SURSA

http://inforomania.org

Reclame

One response to “TURNUL BABEL REVINE

  1. Nu mă interesează politica. Sunt vremuri grele și vor fi ff grele, dar va fi îngăduit de Dumezeu orice necaz, pentru că omenirea a devenit din cale afară de păcătoasă. Nu sunt de vină masonii, nici… ci totul e INGADUIT de sus. Cei buni se vor sfinți, cei răi se vor înrăi mai mult. Așa va fi înainte de venirea sfârșitului. Cât despre mine, caut să mă apropii mai mult de Mântuitorul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s