DEZVALUIRILE EXTRAORDINARE ALE UNUI JURNALIST AMERICAN

Un interviu al lui Benjamin Fullford despre … Noua Ordine Mondiala

Va lasam pe dumneavoastra sa apreciati urmatorul material… sursa acestuia este AICI.
DEZVALUIRILE EXTRAORDINARE ALE UNUI JURNALIST AMERICAN DESPRE IMINENTA PRABUSIRE A ASA-ZISEI ELITE MONDIALE CE DORESTE INSTAURAREA „NOII ORDINI MONDIALE”
– spicuiri din interviul acordat de Benjamin Fullford lui David Wilcock
Miercuri, 14 Septembrie 2011, Benjamin Fullford a acordat un interviu la radio lui David Wilcock, cercetator, autor si realizator de filme in domeniul stiintelor de avangarda.
Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru Revista Forbes si ca editor pentru regiunea Asia Pacifica. Fulford este cat se poate de bine documentat, fiind o persoana publica pe internet inca din 1999 si castigand increderea multor oameni in diverse programe secrete, avand astfel contact cu un numar incredibil de diferite surse.
Recent, aceste surse l-au informat ca de fapt cutremurele care au aparut in zonele Colorado si Washington DC, in datele de 22 si 23August 2011 au fost in realitate atacuri nucleare impotriva instalatiilor militare subterane. Aceste baze subterane au fost construite de catre guvernul Americii de la inceputul anilor 1960, avand costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentati care se duc in aceste “proiecte negre”.
80 de tari diferite au format acum o alianta impotriva „Noii Ordini Mondiale”.
Pe data de 23 August 2011 doua uriase orase subterane au fost distruse de doua bombe atomice in zona partii de sud a orasului Washinghton Dc,Virginia se pare ca epicentrul a fost in Mineral town si in Colorado lângă Denver. La stiri au fost semnalate cutremure avand magnitudinea de 5,3 si 5,9 care au o scala neobisnuita de manifestare specifica unei bombe atomice, pe data de 23 august 2011. Deasemenea au fost inregistrate sunete neobisnuite in intregul oras. Se pare ca in acel moment cand explozia s-a declansat, in fiecare din aceste doua orase subterane au fost pana la 30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese. Tipii acestia nu si-au imaginat vreodata ca aceste facilitati subterane ar fi putut fi atacate. Niciodata. Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90%. Aveau de gand sa se ascunda in aceste baze subterane dupa ce ar fi declansat un holocaust nuclear. Planul original era sa porneasca un razboi nuclear intre Iran si Israel. In orice caz, ceea ce s-a intamplat este ca exista un grup in interiorul Pentagonului si agentiile sale care au realizat ca acest plan era nebunesc. Stiau ca planul de a ucide 90% din umanitate este o nedreptate. Apoi au aruncat in aer bazele subterane pe care elitele aveau de gand sa le utilizeze pentru a se ascunde atunci cand ar fi realizat holocaustul lor nuclear. Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite si de catre anumite civilizatii extraterestre benefice. Acest sprijin al atacurilor a fost total neasteptat, intrucat cabala a fost condusa sa creada ca extraterestrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau sa intervina vreodata- sub nici o forma. Mai multe documente top-secrete au relevat ca daca extraterestrii nu au fost invitati in mod special sa apara de o majoritate a oamenilor, si/ sau de catre conducatorii lor, nu ar putea aparea in mod public si deschis, la nici o scara larga, pana la sfarsitul anului 2012. In orice caz, extraterestrii au oprit in mod constant rachete si facilitati nucleare.
Ajungem la un moment in care totul o sa devina public. O sa fie pe undele radio. O sa fie la stiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp.
57 de tari au fost invitate de catre Elvetieni sa discute indepartarea acestor oameni din punct de vedere financiar si crearea unui boicot financiar international inpotriva conducatorilor G5-ului. 57 de tari diferite, inclusiv unele din tarile acestea ale Europei de Est… Olanda. Canada si America de Sud. Mai mult de 80 de tari au semnat aceasta alianta. Ei nu controleaza banii lumii. Odată ce ei pierd controlul teroristilor, oamenii cu armele, totul s-a terminat.
“Noi” suntem un grup de oameni implicati in lupta de a rasturna aceasta cabala. Grupul nostru include membrii ai CIA-ului, Pentagonului, agentii de informatii si diverse alte grupuri, incluzand societati secrete asiatice. Avem persoane care abandoneaza cabala aceea ca sobolanii care sar de pe un vas care se scufunda. Folosim numele Dragonul Alb. Mai exista un alt grup care se autodenumesc Palariile Albe. Cu totii avem acelasi scop, care este sa lasam fara putere acest grup nebun de oameni.
90% din bugetul SUA merge la armata. Armata SUA este dependenta de finantarea de la Wall Street. Acesta este motivul pentru care depindeau in cele din urma de Chinezi si de Asiatici , care finantau Wall Street. Un procent de aproximativ 80-90 la sută din Pentagon le respinge planurile si este de partea acestei alianţe.
Se asteapta ca dolarul este pe cale să se prăbuşească, multumita acestui efort international coordonat – urmat de declaratia oficială a falimentului de către guvernul Statelor Unite. Acesta va fi evenimentul precursor imediat. Sondajele de opinie din Statele Unite arată că 87 la suta din Americani nu au încredere în Washington. Asta ar trebui sa-ti spuna care este starea mentală de acum în America.
China si natiunile nealiniate au pus presiune asupra oligarhilor care conduceau lucrurile dupa Cel de-al Doilea Razboi Mondial. La Curtea internationala de justitie de la Haga au fost dati in judecata de catre chinezi Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei din America pentru aurul care a fost vandut catre proprietarii Consiliului Federal al Rezervei. Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei au pierdut acest proces si li s-a spus sa cedeze aurul…incepand cu 12 Septembrie 2001. In schimb, pe data de 11 Septembrie 2001, asa cum prea bine stiti toti, au dat lumii degetul si au pornit acest imens, fals razboi global impotriva terorii. A fost parte a unei incercari de control planetar create de catre grupurile fasciste de dupa al Doilea Razboi Mondial.
Aceasta noua putere militara s-a dorit a fi folosita pentru a se pregati un razboi impotriva Chinei. Acest plan s-a destramat cand Rusia a renuntat la ei si Putin a reafirmat independenta pentru Rusia. Aceasta le-a eliminat controlul- industria petrolului- si a facut ca acel mare plan sa nu functioneze. Chinezii de asemenea au incetat sa cumpere trezoreriile Americii pentru un timp pentru a pune presiune pe acest grup. Asadar au schimbat strategiile. In schimb, ei au incercat sa se dea bine pe langa China si sa le ofere o dictatura mondiala…in parteneriat cu acest grup. De aceea ati vazut in public cum Obama a vizitat China in 2009 si a oferit un “G2″. Acesta este modul in care puteti confirma acest lucru.
Chiar inainte de 11 Septembrie (dar o multime de oameni au uitat despre asta) Donald Rumsfeld apare la televiziunea nationala si declara ca au “pierdut” 2.3 trilioane de dolari de la Pentagon in deceniul precedent. Acei bani au fost de fapt utilizati pentru a finanta Blackwater- o armata privata de mercenari, necontrolata de catre Pentagon.Incercau sa stoarca bani de la tari diferite. Au ucis grupul tanar al partidului conducator in Norvegia- acestea au fost atacurile din Norvegia- deoarece incercau sa scoata fondul de petrol in valoare de 1.5 trilioane de dolari pe care guvernul Norvegiei il controleaza. Au invadat Libia pentru a prelua fondurile lor de petrol, deoarece Libienii le-au spus, ” Nu mai avem de gand sa va mai dam petrol in schimbul bancnotelor voastre”. Au avertizat Japonia ca vor pune arma nucleara pe fundul marii daca nu le ofera bani. ” Daca nu o veti face, va urma Muntele Fuji”.
Aceasta este o informatie publica disponibila- cine era responsabil de securitate la Fukushima. Era o companie Israeliana. Plutoniul este ceea ce a cauzat majoritatea otravirii cu radiatii din dezastru. Prim-ministrul Israelian Benjamin Netanyahu l-a sunat dupa atacul de la Fukushima pe prim-ministrul Japoniei Naoto Kan. Netanyahu a spus ca vor cauza alte dezastre nucleare in jurul Japoniei daca nu vor incepe sa predea banii. Chiar si Titanicul a fost de fapt scufundat în mod deliberat pentru a scăpa de 600 finantatori mai vechi care erau opusi preluarii controlului asupra Comitetului Rezervei Federale.
Întâlnirea Bilderberger care a avut loc în luna iunie, în St Moritz, Elveţia în acest an trebuia să dureze până Marţi. Cu totii au trebuit să fugă în noaptea de Duminică, pentru că erau pe cale de a fi arestati de către Elveţieni. Ceea ce sa întâmplat a fost faptul ca un parlamentar Elveţian a încercat să intre în site si a fost bătut.
A mers la guvernul Elveţian şi a spus: “Sunt un membru Elvetian al parlamentului, în ţara mea proprie, şi m-au bătut şi m-au aruncat afara. Asta e ilegal.”
Ei au spus; “Da. Vom merge sa-i arestam.” Ei toţi au trebuit să-si impacheteze valizele şi să fugă în noaptea de Duminică – înainte de a fi arestati Luni. Poftim. Bilderbergerii au fost alungaţi, cu cozile între picioare. La un moment dat, cred că Pentagonul va trimite probabil oameni la sediurile TV centrale din Statele Unite. Veti vedea feţe noi şi o poveste total diferită iesind din televizoarele voastre in curand.

Sursa: News.ro Ştiri pe Blog

 

COMENTARIUL MEU

Nu cred nimic din ce spune acest jurnalist.Este ca un basm pentru copii.Totusi ceva se pregateste de catre elitele poate un razboi, poate o eventuala intalnire cu ”extraterestri” .Domle astia chiar ne cred tampiti!

 

Anunțuri

One response to “DEZVALUIRILE EXTRAORDINARE ALE UNUI JURNALIST AMERICAN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s