In anul 1806 Konstantsas, un episcop al Rusiei a scris o profetie pe un manuscris care mai tarziu a fost descoperit de un calugar in manastirea Kostamonitou din muntele Athos.Iata continutul lui:

image

Se scrie foarte mult de o posibila retragere a prim-ministrului grec din functie,de asemenea se discuta pe mai multe bloguri si forumuri grecesti despre 2 subiecte extrem de interesante.

 Primul subiect

Circula foarte multe zvonuri cum ca dupa demisia prim-ministrului ,urmeaza sa se schimbe comandantul armatei generale. Cine credeti ca ar putea fi noul comandant? Nimeni altul decat Dimitrios Grapsas… Al doilea subiect si mai interesant este legat de un eveniment foarte important ce s-ar putea intampla in primele 10 zile ale lunii iulie. Acum vreo 3 luni a aparut o profetie pe mai multe bloguri si pe 2 forumuri crestine grecesti pe care initial nu am crezut-o deloc. Acum parca profetia pare sa se implineasca mai ales dupa ce am citit azi o stire foarte importanta in care se scrie ca prim-ministrul a avut ieri o sedinta extraordinara cu seful serviciilor secrete grecesti. In aceasta sedinta s-a pus accent pe securitate dar si ma nteresant este ca prim-ministrul a fost informat de EYP(adica serviciile secrete grecesti) ca in primele 10 zile ale lunii iulie ar avea loc un eveniment extrem de ingrijorator. Aici este stirea : http://www.defencenet.gr/

Al doilea subiect

Acum sa va scriu despre profetia pe care am citit-o acum 3 saptamani si pe care nu am crezut-o mai ales ca nu am gasit pe niciun site grecesc viata acestui sfant rus pe nume grecesc  Konstantsas care a fost episcopul Rusiei in anul 1806 si a scris acesta profetie pe un manuscris care mai tarziu acest manuscris a fost descoperit de un calugar in 1897 in manastirea Kostamonitou din muntele Athos. Profetia il veti putea gasi  pe un site  crestin scris in 2001 care e plin de profetii scrise de sfinti : http://www.bx.eunet.gr/. Profetia se afla putin mai jos la al treilea titlu,dupa profetiile Sfantului Cosma Etolianul.Voi traduce ultimele 6 profetii,din care primele 2 profetii deja s-au implinit si celelate din cate se pare urmeaza  sa se implineasca:

ΚΕΦ. Ζ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Dezastru pe mare si pe uscat. (  se refera la tsunamiul si cutremurul din Japonia din 11 martie)

ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ

Pe 18 martie apar razboiul si varsari de sange.( Pe 18 martie Libia a fost atacata de Nato)

ΚΕΦ. Θ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

Pe 8 iulie se intampla 2 razboaie nemaiauzite.

(Mare atentie – Iosif vatopedinul a spus ca razboiul greco-turc va incepe vineri. 8 iulie este vineri si de asemenea serviciul secret grec are cunostinte de un posibil eveniment neplacut in primele 10 zile ale lunii iulie)

ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.

Pe 12 august va fi arsita.

 ΚΕΦ.ΙΑ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

Pe18 decembrie jumatate din umanitate va pieri.

ΚΕΦ. ΙΒ’ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΧΘΗ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ

 Se va alege un imparat

autor al comentariu de pe blogul Saccsiv:      un_mare_pacatos

sursa articol                          http://saccsiv.wordpress.com

comentariul meu

Intuititiv cred ca cele de mai sus au un sambure de adevar.Rusia va purta un razboi, singura impotriva tuturor .Asemanator a fost GERMANIA anilor 1940.La recenta intilnire a BILDERBERGILOR au participat si 4 turci( cam multi spun uni) nu mai vorbesc ca au fost si invitati din CHINA care nu prea era agreata pana acum.Se mai stie faptul ca razboiul mondial se va amplifica din conflictul greco- turc.Asa ca lucrurile se cam leaga.Se construiesc bunkare peste tot in lume ,NASA indeamna angajati sa se pregateasca temeinic pentru dezastre,bogati  lumi pleaca prin pustietati sa traiasca acolo, toate acestea nu sunt intamplatoare .Nu este intamplator faptul ca am creat un blog SUPRAVIETUITORUL pe care va invit sa-l vedeti la adresa    http://gerica1010.wordpress.com
Uni dintre voi stiti de cetatea Ninive care  a fost crutata de la dezastru deoarece cetateni ei s-au pocait.Asta e un semn ca Dumnezeu este multmilostiv si poate oricand schimba pedepsele pentru pacatele pe care le facem.Asa ca datele din profetie se pot schimba. Au mai fost profetii care s-au implinit  nu chiar la data indicata.Nimeni nu poate sti si da o data precisa intr-o profetie pentru ca nu este Dumnezeu ,asta este foarte clar.Ramane de vazut ce se va intampla. Eu sper sa se amane deznodamantul tragic pentru omenire iar lumea sa se schimbe in bine.

Reclame

2 responses to “In anul 1806 Konstantsas, un episcop al Rusiei a scris o profetie pe un manuscris care mai tarziu a fost descoperit de un calugar in manastirea Kostamonitou din muntele Athos.Iata continutul lui:

  1. 1. au trecut destule zile peste unele date
    2. inca este liniste la granita Turciei
    3. Rusia nu are interes de razboi atata timp cat poate duce un razboi economic(resursele !)
    4. greu de citit din cauza ortografiei

    • Au trecut dar am spus ca sa vazut in istorie ca Dumnezeu poate amana cum voieste o actiune.E liniste dar oricand poate sa apara furtuna.Asta presupui dumneata ca nu au interes.Interesele pot aparea odata cu aparitia unor evenimente imprevizibile.Asta e… am intalnit multi critici numai comentariul este al meu greselile de acolo mi le asum restul nu sunt scrise de mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s